Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen deze graag van u!

Vul onderstaand contactformulier in of contacteer ons via: 043-325 14 96.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht

U kunt ook direct online reserveren via Iens, klik hier.

Routebeschrijving

Te Voet (vanaf Centraal Station)
Als u te voet naar het Grand Café aan het Vrijthof wilt komen houdt u vanaf het Centraal Station de bordjes “Vrijthof” aan. Als u vanuit het centrum het Vrijthof op loopt zie u aan uw linkerhand het Grand Café liggen. Het wordt gekenmerkt door de rode gevel.

Per Auto (vanaf A2 uit de richting Eindhoven)
Besluit u met de auto naar Maastricht te komen gaat u bij de eerste stoplichten op de A2 rechtsaf (Viaductweg). Vervolgens gaat u bij de 4e stoplichten linksaf en vervolgd u uw weg op de Statensingel. Op de eerste rotonde (Koningin Emmaplein) neemt u de tweede afslag en vervolgd u uw weg op de Hertogensingel. Dan gaat u bij de eerste stoplichten linksaf de Calvariestraat in. Deze weg blijft u volgen en op de splitsing houdt u twee maal rechts aan. Dan vind u aan uw rechterhand de Q-Park parkeergarage op het Vrijthof.
Bij het verlaten van de parkeergarage loopt u richting Platielstraat. Als u uit de parkeergarage komt loopt u recht op het Grand Café af.

Per Auto (vanaf A2 uit de richting Luik/Liège)
Vanuit het Zuiden (Luik e.v.) neemt u op de A2 de afslag naar N278. Op de afrit neemt u de afslag rechts de Akersteenweg op, om over de snelweg te komen. U blijft deze weg volgen tot de eerste rotonde (Tongerseplein). Hier neemt u de 2e afslag en vervolgd u uw weg op de Hertogensingel. Vervolgens gaat u bij de eerste verkeerslichten rechtsaf de Calvariestraat in. Deze weg blijft u volgen en op de splitsing houdt u twee maal rechts aan. Dan vind u aan uw rechterhand de Q-Park parkeergarage op het Vrijthof.
Bij het verlaten van de parkeergarage loopt u richting Platielstraat. Als u uit de parkeergarage komt loopt u recht op het Grand Café af.

Per Openbaar Vervoer (vanaf Centraal Station)
Als u met de trein naar Maastricht komt en uw reis graag met het openbaar vervoer voortzet kunt u op het Centraal Station met bus lijn 3 (richting Wolder), lijn 4 (richting Villapark) en bus 9 (richting Pottenberg) op het Vrijthof komen. Uitstappen halte ‘Vrijthof’. Als u de bus uitstapt loopt u in rijrichting van de bus het Vrijthof op en zo loopt u recht op het Grand Café af. Het gebouw wordt gekenmerkt door de rode gevel.