Dagzaak

Bij Grand café Maastricht Soiron, gelegen in Museum aan het Vrijthof, vormen klassiek en modern één totaalbeleving. Dat geldt niet alleen voor de gastronomie, maar zeker ook voor het interieur. Statige pilaren scheiden het binnen terras (de Cour) van de stijlhuiskamer. In deze stijlhuiskamer, met prachtige schouwen ontworpen in de 17e eeuw door de Luikse barokarchitect, Matheius Soiron, heeft een leestafel en een witte vleugel hun plek gevonden. Stijlvolle zwarte tafels markeren de tijd van nu en bieden plaats aan de lokale heerlijkheden van de originele Maastrichtse menukaart. Bourgondisch genieten met de beste vlaai van Maastricht (we vertellen u graag waar ze vandaan komt) en een Maastrichtse koffie of cappuccino van koffie en thee branderij Blanche Dael. Het uitzicht van onze Stijlhuiskamer is het prachtige Vrijthof en onze overdekte “Cour” laat vaak al een stukje van een bijzondere expositie van het Museum aan het Vrijthof zien. Overdag is Grand Café Maastricht Soiron een heerlijke koffie en lunchzaak. Je proeft hier ook de bekende Maastrichtse taart;”Grenache toert”. Wie Grand Café Maastricht Soiron bezoekt, wordt omarmd door nostalgie en de rust en gezelligheid van de stad en haar mensen.

Klik op knop bewerken om deze tekst te wijzigenKlik hier voor de menukaart

Bovenstaand vindt u onze menukaart van de dagzaak. Voor groepen stellen wij graag aangepaste arrangementen speciaal voor u samen.

Een diner, receptie of feestavond organiseren? Neem vrijblijvend contact met ons en wij sturen u graag verschillende suggesties toe!

Partners

 Blanche_Dael_Koffie     Townhouse